Tradició, aroma i sabor

La Santa

Si busques un restaurant a Ribes de Freser amb producte autèntic i de qualitat, que aposta pels productes de Km0 i el respecte amb el medi ambient, el trobaràs a La Santa Restaurant.

El restaurant no tan sols representa la filosofia d’un restaurant de cuina catalana portada a l’excel·lència, també posa en valor la importància d’un bon producte tractat amb delicadesa i elaborat a través de les tècniques culinàries més detallistes per a aconseguir que cadascun dels seus plats captivi als qui ho degusten a través de tots els sentits.

Ubicat a Angelats Hotel, La Santa Restaurant es troba dins del que va ser, històricament, una església construïda per la família Batlló en el segle XVIII amb una arquitectura victoriana autèntica que també conserva avui dia.

A La Santa podràs assaborir la tradició, ja sigui des de la terrassa contemplant la bella vista o des de l’interior dels seus bells murs.
Amb un estil victorià original i una aposta per la cuina sostenible, saludable i autèntica, gaudiràs d’un ambient increïble, càlid i ple d’una frescor tradicional que et deixarà encantat.

"La gastronomia exigeix atenció, paciència i respecte pels dons de la terra"

Proposta gastronòmica

La Santa es el restaurant de cuina catalana que fusiona perfectament la base de la gastronomia tradicional amb tècniques modernes i d’avantguarda, tot per a oferir-te una experiència inoblidable.

El nostre equip de cuina ha treballat una proposta culinària diferent i especial que captivarà el teu paladar i, juntament amb la calidesa i l’afecte que posem sempre en el servei i el tracte als nostres comensals, et farà recordar-nos i sens dubte voler tornar!

Horario

Reserves

Si busques un restaurant de cuina catalana en un entorn únic i on viure una experiència gastronòmica irrepetible vine a la Santa Restaurant, el teu restaurant a Ribes de Freser

En què podem ajudar-te?

Deixa’ns les teves dades i fes-nos arribar els teus dubtes o comentaris perquè puguem ajudar-te

 

Responsable

 

NOGAL DE ISORA, S.L.

Finalidad

Prestar los servicios ofrecidos a través de la web o atender otros tipos de relaciones que puedan surgir con NOGAL DE ISORA, S.L. como consecuencia de las solicitudes, gestiones o trámites que el usuario realice mediante la web.

Legitimación

Consentimiento del interesado según lo dispuesto en el Reglamento (UE) 2016/679 y la LOPDGDD 3/2018

Destinatarios

Fichero interno automatizado de NOGAL DE ISORA, S.L. y terceros para el desarrollo, mantenimiento y control de la relación jurídica que se establezca cuando exista autorización legal por el usuario para hacerlo.

Derechos

Acceso, rectificación, cesión, oposición y supresión.

Información adicional

Puede obtener toda la Información adicional y detallada que precise sobre el tratamiento y protección de sus datos personales en el enlace (**incluir enlace a la Política de Privacidad)

Explica’ns la teva experiència

Has visitat La Santa?

En aquest cas, ens encantaria que compartissis

la teva experiència amb nosaltres.